Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

95 видатних спортсменів столиці отримуватимуть стипендію голови КМДА

07 травня 2020 року, 10:56

За результатами виступів на міжнародних змаганнях 95-ти видатним спортсменам столиці присуджено стипендію голови Київської міської державної адміністрації за 2020 рік.

Перелік цих переможців затверджено розпорядженням КМДА № 674, враховуючи протокол засідання відповідної конкурсної комісії.

Виплачуватимуть стипендії у межах видатків, передбачених у міському бюджеті на цей рік в галузі «Фізична культура і спорт».

Таке рішення надасть можливість  підтримати  спортсменів Києва, які успішно виступили на спортивних змаганнях міжнародного рівня, сприятиме активізації роботи фізкультурно-спортивних організацій міста щодо розвитку спорту вищих досягнень та якісної підготовки і участі в чемпіонатах світу, Європи, Олімпійських іграх, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх.

Нагадаємо, що торік київські спортсмени завоювали 143 міжнародні нагороди: 24 золотих, 19 срібних, 20 бронзових медалей на чемпіонатах світу і 42 золотих, 23 срібних, 15 бронзових медалей – на чемпіонатах Європи.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]