Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «У столиці розпочато підготовку до якісного літнього оздоровлення і відпочинку дітей»

07 травня 2020 року, 10:50

Для належної підготовки оздоровчої кампанії цього року в Києві розпорядженням КМДА № 675 створено міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей.

«Уже зараз ми починаємо оздоровчу кампанію і підготовку до літнього відпочинку дітей. Для координації дій органів місцевої влади, підприємств та установ під час створення належних умов відпочинку дітей, ми працюємо в рамках оперативного штабу. Традиційно головне завдання – стовідсотково надати програму оздоровлення насамперед дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. А також для переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій», – прокоментував головуючий оперативного штабу, в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Окрім цього, районним державним адміністраціям традиційно доручено на базі комунальних закладів загальної середньої освіти організувати роботу таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. Зокрема, із забезпеченням режиму харчування, денного відпочинку, прогулянок, виховних, фізкультурно-спортивних і культурно-екскурсійних заходів. Для цього РДА мають подбати про зміцнення матеріальної бази закладів освіти, на базі яких працюватимуть такі табори.

Також районним держадміністраціям доручено забезпечити оздоровлення під час літніх канікул терміном до 90 днів дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців спеціального загальноосвітнього дитячого будинку «Малятко», вихованців санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 21 Оболонського району, які перебувають на повному державному утриманні.

Нагадаємо, що торік за кошти міського бюджету змогли відпочити 11 300 дітей пільгових категорій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]