Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

96 видатним спортсменам присуджено стипендію голови КМДА за 2021 рік

07 квітня 2021 року, 15:47

Присуджено стипендію голови Київської міської державної адміністрації видатним спортсменам столиці за 2021 рік. Відповідний перелік переможців затверджено розпорядженням КМДА № 756.

Стипендію від міста отримають 96 спортсменів, які успішно виступили на спортивних змаганнях міжнародного рівня. Зокрема, у чемпіонатах світу, Європи, Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх. Столичні спортсмени яскраво проявили себе у низці видів спорту: біатлон, бойове самбо, бокс, велоспорт, веслування, волейбол, спортивна і художня гімнастика, легка атлетика, пауерліфтинг, стрибки у воду, сучасне п’ятиборство, триатлон, фехтування та в багатьох інших.

Стипендії виплачуватимуть у межах видатків, передбачених у міському бюджеті в галузі «Фізична культура і спорт». Це рішення ухвалено не лише для заохочення видатних спортсменів Києва, а й для активізації фізкультурно-спортивних організацій міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]