Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Акселераційна програма «Стійке місто»: оголошені перші члени журі

23 травня 2024 року, 16:52

У Києві оголосили перших членів журі, які оцінюватимуть технологічні стартапи, що беруть участь в акселераторі «Стійке місто». Про це розповів керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Так, у склад журі увійшли: генеральний менеджер Cisco в Україні Сергій Мартинчук, директор з розвитку нових напрямів бізнесу в Kyivstar Ілля Польшаков, директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до змін клімату КМДА Олександр Возний та виконувачка обов'язків ректора Національного авіаційного університету Ксенія Семенова.

Нагадаємо, брати участь в акселераторі можуть стартапи з таких сфер: аналітичні системи енергетичного менеджменту, програми для визначення стійкості будівель, інтерфейси для відображення енергомоніторингу. До участі також запрошуються й інші проєкти, мета яких – підвищити стійкість будівель чи розв’язувати проблеми, пов’язані з обстрілами та руйнуванням інфраструктури.

Реєстрація триває до 9 червня 2024 року.

Долучитися та отримати гранти можна за посиланням: https://event.sikorskychallenge.com/stiyke-misto/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]