Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Аварійні бригади «Київтеплоенерго» здійснюють повноцінну заміну мереж під час ліквідації пошкоджень, щоб уникнути повторних інцидентів – Петро Пантелеєв

26 жовтня 2018 року, 16:01

Станом на 26 жовтня у Києві до послуги централізованого опалення підключені близько 90% житлових будинків, що обслуговуються комунальними житлово-експлуатаційними дільницями. Будинки ОСББ, ЖБК, відомчі та інвестиційні підключені на 50%, оскільки тепло туди подається за індивідуальними заявками, тобто за їхнім власним рішенням. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи сьогодні виконання ремонтних робіт на пошкоджених теплових мережах.

Із початку відновлення гарячого водопостачання у столиці аварійні бригади комунального підприємства «Київтеплоенерго» ліквідували 763 пошкодження теплових мереж.

«Загалом за цей час замінено майже 5 км мереж. Ділянками по кілька десятків метрів замінюють найбільш аварійні трубопроводи, де високий ризик повторних аварій. По суті, підприємство міняє всю протяжність ділянки мережі між тепловими камерами. Наприклад, на Харківському шосе замінили понад 1,5 км мереж», – повідомив Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що наразі кількість пошкоджень зменшується. Крім того, аварійні бригади одразу виконують роботи з благоустрою.

Нагадаємо, у столиці опалювальний сезон розпочався із 15 жовтня: за індивідуальними заявками було розпочате підключення закладів освіти, дитсадків і лікарень. Із суботи, 20 жовтня, у зв’язку із похолоданням розпочали масове підключення до опалення житлових будинків.

Подане тепло до усіх будівель бюджетної сфери, у садочки, школи (тимчасова відсутність послуги у цих закладах може бути спричинена аварійними ситуаціями, що оперативно усуваються).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]