Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі на численні прохання мешканців облаштують новий бюветний комплекс

26 жовтня 2018 року, 16:28

Для забезпечення якісною питною водою мешканців Оболонського району на вулиці Йорданській, 11 планується облаштувати новий бюветний комплекс. Проект відповідних будівельних робіт із техніко-економічними показниками затверджено розпорядженням КМДА.

Зокрема, глибина свердловини сягатиме 272 м. Здійснити роботи мають протягом 12 місяців.

За висновком фахівців, нині наявна кількість бюветних комплексів не здатна задовольнити потреби мешканців Оболонського району в якісній питній воді. У зв’язку із цим до столичної влади постійно надходять неодноразові звернення киян та депутатів Київської міської ради щодо необхідності будівництва нового джерела постачання питної води.

Тому прийнято рішення про визначення СВКП «Київводфонд» замовником робіт із розробки проектної документації та будівництва бюветного комплексу на вулиці Йорданській, 11. На замовлення цього підприємства вже виготовлено проектну документацію, яка отримала експертний звіт від 6 вересня 2018 року від ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Міжрегіональна будівельна експертиза».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]