Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автодорівці почали застосовувати миючі засоби для миття дорожнього покриття

14 травня 2019 року, 9:54

У столиці розпочали застосовувати миючі засоби для миття дорожнього покриття. 

Як інформували в КК «Київавтодор», наприкінці минулого року корпорація закупила для шляхово-експлуатаційних підприємств 3 нові багатофункціональні машини «FordTrucks» з установками «Rasco», які у зимовий період вже  використовувались дорожниками для розподілення рідких хлоридів, а зараз навесні і влітку – як поливомийні машини.

Однією з «родзинок» нових машин є можливість виконання миття вулиць із застосуванням миючих засобів. Таке генеральне прибирання доцільно виконувати, насамперед, після зимового періоду, оскільки миючі засоби активно видаляють забруднення, у тому числі масляні, жирові і графітові, кіптяву, наліт від вихлопних газів та залишки хлоридів.

Днями дорожники провели тестові «заїзди» і на сьогодні вже розроблений графік робіт з миття за допомогою миючих засобів на основних магістралях центральної частини міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]