Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Більшість питань щодо підготовки проводів дефлімпійської збірної – вирішені

10 липня 2017 року, 11:56

 

Більшість питань, що потребували вирішення при підготовці проводів дефлімпійської збірної, вирішені. Про це йшлося під час наради під головуванням першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса та за участю першого заступника Міністра молоді та спорту України Миколи Даневича, Президента Національного комітету спорту інвалідів України (Національного паралімпійського комітету України), Уповноваженого Президента з прав людей із інвалідністю Валерія Сушкевича.

«Ми обговорили кожен пункт цього заходу і бачимо, що завдання опрацьовані. Це означає, що рівень відповідальних і організаторів високий, кожен розуміє, наскільки важливо не просто зробити все правильно, але й подбати про найвищу якість роботи», – підкреслив Геннадій Пліс.

Перший заступник голови КМДА впевнений, що кияни і гості міста достойно проведуть збірну України, а спортсмени, зі свого боку, повернуться із нагородами.

«Це радість і гордість для кожного з нас. І це гордість країни в цілому», – наголосив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, що за інформацією Національного комітету спорту інвалідів України, XXIII літні Дефлімпійські ігри пройдуть із 18 до 30 липня у м. Самсун (Туреччина). У змаганнях візьмуть участь близько 5 тисяч глухих спортсменів і спортсменів із вадами слуху зі 109 країн світу.

Спортсмени-дефлімпійці України вперше візьмуть участь у 15-ти видах спорту. До складу національної дефлімпійської збірної команди України увійшли 219 спортсменів і 71 тренер.

Дефлімпіада-2017 буде представлена 21-м видом спорту, у тому числі шістнадцятьма індивідуальними і п’ятьма командними видами спорту.

Урочиста церемонія проводів національної дефлімпійської збірної команди України відбудеться о 20:00 14 липня на Поштовій площі в Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]