Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними відремонтовано частину вул. А. Ахматової, вул. Жмеринської, вул. Г. Сковороди

10 липня 2017 року, 11:09

 

9 липня на вул. А. Ахматової, на ділянці від просп. П. Григоренка до вул. М. Драгоманова, влаштували нове дорожнє покриття. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Цю ділянка вул. А. Ахматової повноцінно не ремонтували понад 20 років. У неділю тут влаштували близько 7 тис. кв. м нового покриття проїжджої частини. Наразі на цій ділянці ремонтують тротуари.

Також цими вихідними новий дорожній одяг площею 2,5 тис. кв. м влаштували на ділянці вул. Жмеринської: від будинку № 36 у напрямку вул. Святошинської. Тут роботи наразі тривають.

У рамках капітального ремонту влаштовано верхній шар дорожнього покриття проїжджої частини вул. Г. Сковороди, на завершальній стадії роботи з ремонту тротуарів цієї вулиці.

Окрім того, упродовж вихідних тривали підготовчі роботи та фрезерування численних об’єктів вулично-дорожньої мережі столиці, зокрема б-ру Дружби Народів, вул. Студентської та інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]