Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля станції метро «Чернігівська» у складі транспортної розв’язки капітально відремонтують шляхопровід

14 листопада 2019 року, 11:02

Біля станції метро «Чернігівська» капітально відремонтують шляхопровід у складі транспортної розв’язки на перетині вулиці Миропільської з Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метрополітену. Відповідні роботи передбачено розпорядженням КМДА № 1832.

Капітальний ремонт дасть змогу збільшити пропускну спроможність дороги, забезпечити належний санітарно-технічний стан шляхопроводу, поліпшити якість обслуговування громадським транспортом і створити належні умови для автотранспортного та пішохідного руху в Дніпровському районі. Здійснити роботи мають у 2019-2021 роках.

Комунальну корпорацію «Київавтодор» визначено замовником робіт. Вона має у 2019 та 2020 роках розробити і затвердити проектну документацію, розробити та погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період виконання робіт.

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів.

КК «Київавтодор» також несе відповідальність за виконання робіт у встановлені терміни згідно із затвердженим графіком, раціональне і цільове використання бюджетних коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]