Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля станції метро «Дніпро» капітально відремонтують естакадний з’їзд

14 листопада 2019 року, 11:25

З метою збільшення пропускної спроможності, створення зручних умов руху автомобільного транспорту та пішоходів у 2019-2022 роках капітально відремонтують естакадний з’їзд з Дніпровського узвозу на Набережне шосе біля станції метро «Дніпро». Відповідні роботи передбачені розпорядженням КМДА № 1950.

Комунальну корпорацію «Київавтодор» визначено замовником робіт. У цьому та наступному роках підприємство має розробити проектну документацію, провести її експертизу та затвердити.

Виконання робіт дасть змогу забезпечити належний санітарно-технічний стан естакадного з’їзду, поліпшить якість обслуговування пасажирів громадським транспортом.

Нагадаємо, що капітальні та поточні ремонти тривають на багатьох столичних шляхах. Наймасштабніші роботи виконують уночі, щоб не ускладнювати трафік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]