Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Біля станції метро «Житомирська» проводиться демонтаж незаконних тимчасових споруд на площі 700 кв. м (+фото)

15 червня 2023 року, 17:01

На Берестейському проспекті проводиться демонтаж тимчасових споруд, які, згідно з результатами перевірки, не відповідають вимогам паспортів прив'язки. У зв'язку з виявленими порушеннями Департамент містобудування та архітектури анулював відповідні документи.

Як повідомив директор Департаменту міського благоустрою Михайло Буділов, силами КП «Київблагоустрій» 15 червня розпочався демонтаж цих тимчасових споруд.

«Інспектори благоустрою перевірили величезну конструкцію з тимчасовими спорудами, яка розташована неподалік від входу у підземний перехід до станції метрополітену «Житомирська». Під час перевірки було виявлено, що ця споруда значно перевищує встановлену площу вказану у паспортах прив'язки. Вона займає цілих 700 кв. м.  Незважаючи на те, що перехід до станції метрополітену наразі не працює, розміщення такої торгової споруди у столиці є неприпустимим. Це виглядає неестетично та загромаджує громадський простір. Тим паче, наразі проводяться роботи з благоустрою території вздовж Берестейського проспекту, який є однією з найбільших транспортних магістралей Києва», – розповів Михайло Буділов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]