Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько 1500 київських школярів отримали досвід із публічних виступів і захисту проектів малого Громадського бюджету

23 квітня 2019 року, 11:25

У 44-х школах Києва відбулась серія тренінгів із публічних виступів і захисту проектів малого Громадського Бюджету. Близько 1500 школярів протягом двох тижнів набували досвід з публічної презентації своїх проектів.

Зокрема, з корекції скутості і хвилювання, формулювання і донесення інформації про проект (його цінність і результат), командної роботи, аналізу бюджетів проекту, роботи з запереченнями. 

Цей захід став можливим завдяки співпраці громадської організації «Клуб Громадського бюджету» з Київською міською державною адміністрацією за програмою міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», що проводив Департамент суспільних комунікацій.

Проектом охоплено більш ніж 10% навчальних закладів Києва. Результат уже можна побачити на публічних презентаціях проектів Малого Громадського бюджету  EVORANK, які почалися в школах.

Додаткова інформація, фото та відео з тренінгу за тел.: 097-243-74-29, [email protected] (Олена Широкова).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]