Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Броварський проспект від Лівобережної площі до шляхопроводу вулиці Кіото капітально відремонтують із облаштуванням велодоріжки

22 травня 2019 року, 17:00

Броварський проспект від Лівобережної площі до шляхопроводу вулиці Кіото капітально відремонтують. Відповідний робочий проект затверджено розпорядженням КМДА № 913 із урахуванням експертного звіту ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Зокрема, проектом передбачено капітальний ремонт проїжджої частини, капітальний ремонт тротуарів, будівництво велосипедної доріжки, влаштування сучасного освітлення, ремонт та будівництво дощової каналізації, благоустрій прилеглої території.

Розрахункова швидкість цієї магістральної вулиці районного значення із 6-8 смугами руху в обох напрямках – 80 км/год. Здійснити роботи заплановано за 13 місяців.

Фінансування капітального ремонту Броварського проспекту здійснюватиметься відповідно до столичного бюджету та Програм економічного і соціального розвитку м. Києва на відповідні роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]