Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури НЕК «Укренерго» впровадив стабілізаційні відключення електроенергії у Києві

20 жовтня 2022 року, 14:38

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури НЕК «Укренерго» впровадив стабілізаційні відключення електроенергії у Києві 20 жовтня. Про це повідомляє ДТЕК «Київські електромережі».

Відключення відбуватиметься для кожного клієнта не більше, ніж на 4 години. Однак воно може повторитись для деяких споживачів протягом доби через 8 годин, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень.

Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8:00 до 12:00, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20:00 до 24:00.

Список вулиць, котрих може стосуватися таке відключення, розміщений на сайті ДТЕК «Київські електромережі» та у соцмережах. Слідкуйте за оновленнями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]