Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Чергову партію планшетів для навчання від польських партнерів отримали діти-сироти та діти інших вразливих категорій Дніпровського району – Марина Хонда (+фото)

22 березня 2023 року, 13:44

Діти, які опинились у складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Дніпровського району отримали чергову партію планшетів для навчання від польських партнерів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Сьогодні передали чергову партію планшетів для навчання дітям у Дніпровському районі, які особливо потребують підтримки і допомоги. Загалом завдяки нашим польським друзям 500 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають таку благодійну допомогу. Це особливо актуально сьогодні, коли навчальний процес проходить частково у дистанційному форматі», – зазначила Марина Хонда.

Вона додала, що загалом Київ отримає 500 таких планшетів від польських партнерів. Планшети вже розподілені для зазначених категорій дітей у райони столиці. Окрім того, 150 планшетів із цієї кількості отримають діти, які перебувають у закладах соціального захисту. До кожного планшета благодійники передають навушники і стилус.

Нагадаємо, що підтримка зазначених категорій дітей у столиці здійснюється  за допомогою Почесного консульства України в місті Тарнув за особистого сприяння консула Бартломея Бабушьки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]