Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Чеський благодійний фонд «Future for Ukraine» допоможе в облаштуванні одного з «Київ мілітарі хабів»

23 лютого 2023 року, 18:52

Київ та чеський благодійний фонд «Future for Ukraine» підписали меморандум про співпрацю щодо розвитку комплексної системи забезпечення заходів із фізичної і психологічної реабілітації та реінтеграції ветеранів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Це дасть змогу за кошти міжнародного фонду розпочати облаштування та комплектацію необхідним обладнанням одного з наших «Київ мілітарі хабів» як єдиного центру для соціальної адаптації та реабілітації Захисників та Захисниць», – розповіла Марина Хонда.

Вона також зазначила, що забезпечення заходів із комплексної реабілітації учасників бойових дій є надважливим елементом функціонування цілісної системи реінтеграції.

Нагадаємо, що в Києві з’явиться центр комплексної підтримки учасників бойових дій «Київ мілітарі хаб». Нова установа стане єдиним центром роботи з ветеранами та членами їхніх родин і працюватиме за принципом «єдиного вікна». У хабі захисники та захисниці зможуть отримати необхідний комплекс послуг.

Довідково.

Основними напрямками роботи благодійного фонду «Future for Ukraine» є реабілітація українських бійців в роботизованих клініках Чеської Республіки, гуманітарне розмінування, модернізація інфраструктури українських міст, популяризація України у світі, гуманітарна допомога.

Його метою є об’єднання професіоналів та меценатів з усього світу для відновлення України – інноваційної та сучасної європейської держави.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]