Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент транспортної інфраструктури запрошує долучитися до обговорення підвищення безпеки та зручності руху на бульварі Академіка Вернадського

02 липня 2021 року, 12:18

У неділю, 4 липня, із 12:00 до 14:00 проходитиме зустріч-обговорення і опитування місцевих жителів та небайдужих для напрацювання спільних рішень підвищення безпеки та зручності руху на бульварі Академіка Вернадського у Святошинському районі столиці. На зустріч запрошуються жителі району, транспортні експерти та всі охочі. Про це повідомляє в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА. 

Зустріч відбудеться на бульварі Академіка Вернадського біля перехрестя з вулицею Василя Алексухіна.

Майбутня велоінфраструктура на бульварі Вернадського має з’єднати велодоріжки на проспектах Академіка Палладіна та Перемоги. До речі, саме бульваром Вернадського має пройти Європейський веломаршрут EuroVelo-4, який сполучатиме Україну та Францію. Щоб напрацювати найефективніші рішення для реалізації проєкту, Департамент ініціює масштабне обговорення та збір експертних пропозицій. Головне запитання – як перетворити вулицю на зручну для пересування за допомогою простих засобів. Тому важливі всі думки та побажання, адже напрацювання стануть основою майбутнього проєкту змін організації дорожнього руху та підвищення безпеки на бульварі.

Зустріч відбудеться у рамках Київської майстерні міста, створеної при Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, у партнерстві з громадською організацією Urban crew.  

До місця проведення можна дійти пішки від метро «Святошин» за 12 хвилин або всього за 5 хвилин доїхати на велосипеді. Також від метро «Святошин» та «Академмістечко» курсує автобус № 97.

Крім зустрічі на бульварі, відгуки та пропозиції збиратимемо і через онлайн-опитування, яке опублікуємо згодом.

Долучайтеся до заходу у Facebook: http://surl.li/yjgl.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]