Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати ініціюватимуть перед Верховною Радою нагородження кращих вчителів столиці

06 липня 2016 року

Депутати ініціюватимуть перед Верховною Радою нагородження кращих вчителів столиці

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту депутати погодили проект рішення “Про порушення перед Головою Верховної Ради України клопотання про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Бусол Лілії Миколаївни”.

Лілія Бусол має 28-річний стаж роботи на посаді вчителя географії у різних загальноосвітніх навчальних закладах Києва. Минулоріч вона стала переможницею 11 міського туру Всеукраїнського конкурсу “Класний керівник року” в номінації “Класний керівник 10-11 класів”. Є спеціалістом вищої категорії, має звання “Старший учитель”.

“Цього року Україна святкує 25-ту річницю Незалежності. Ювілей відзначає і Український гуманітарний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка. І ми хочемо відзначити його найкращих вчителів. Лілія Бусол працює у цьому навчальному закладі 13 років. Вона впроваджує нові підходи до організації освітнього процесу. Їі учні є переможцями II і III етапів Всеукраїнської олімпіади з географії, конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. За рейтингами ЗНО з географії учні Лілії Миколаївни стабільно посідають провідні позиції у столиці”, — зазначила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

Також Лілія Бусол є координатором діяльності Міжнародного освітянського “Партнер”-клубу, велику увагу приділяє роботі з українською діаспорою зарубіжних країн, розвитку загальноосвітніх навчальних закладів різних регіонів України, у тому числі шкіл із зони АТО.

Відповідний проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]