Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мегаборди на Московському проспекті та Наддніпрянському шосе демонтовані

05 липня 2016 року, 22:20

Сьогодні були завершені роботи з демонтажу двох мегабордів на Московському проспекті (за з’їздом із Московського мосту на просп. Героїв Сталінграду) в Оболонському районі та Наддніпрянському шосе (між залізничним та мостом «Патона» праворуч у напрямку Подолу) в Печерському районі. Площа кожного борда становить 900 кв. м.

«Демонтаж обох конструкцій було розпочато 16 червня. Роботи продовжувались два тижні, оскільки конструкції доволі складні – багатотонні борди зрізали частинами. На черзі – третій і останній борд такої площі у Дніпровському районі, праворуч за виїздом з Русанівської набережної на міст Патона. Власником трьох об’єктів є одна й та сама компанія. Конструкцію на Оболоні демонтовано силами КП «Київреклама», в Печерському районі власник самостійно проводив демонтаж», – розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков.
Він додав, що сьогодні власнику було направлено вимогу щодо демонтажу останньої конструкції.
«Або компанія виконає демонтаж самостійно, або це зробить місто. Варіантів більше немає – конструкція так чи інакше буде прибрана з обличчя Києва. Я наголошував і повторюю ще раз: правила одні для всіх, винятків не буде ні для кого – всі незаконні конструкції, які не відповідають форматним вимогам, не псуватимуть публічний простір Києва. Всі містяни мають однакове право на публічний простір і повинні не новорічну рекламну нарізку споглядати, а панорами міста. Візуальний шум більше не різатиме нам око», – додав Олексій Резніков.
Заступник голови КМДА вчергове закликав гравців рекламного ринку дотримуватися своїх обіцянок і усвідомити, що інтерес міста – це чисте середовище, вільний публічний простір, а ніяк не засилля реклами.
«Ми за конструктивний діалог і плідну корисну співпрацю для обох сторін. Поважаймо одне одного й робитимемо разом наше з вами місто красивішим», – резюмував Олексій Резніков.

1) Наддніпрянське шосе
Після


До



2) Московський проспект
Після



До


Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]