Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутатів Київської міської ради забезпечать посвідченнями та нагрудними знаками 

23 вересня 2021 року, 13:42

Із метою виконання вимог чинного законодавства України депутатів Київської міської ради забезпечать посвідченнями та нагрудними знаками. Таке рішення під час пленарного засідання підтримали 80 депутатів Київської міської ради.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, ще у Постанові Президії Верховної Ради Української РСР затверджено зразок у формі книжечки з твердою обкладинкою, водночас нагрудний знак депутата Київської міської ради являє собою стилізоване зображення Державного прапора України.

«Київська міська територіальна виборча комісія наполягає на забезпеченні депутатів Київської міської ради паперовими посвідченнями та нагрудними знаками, адже це є вимогою чинного законодавства. Ми мусимо використовувати посвідчення виключно у формі книжечки, адже досі на законодавчому рівні не має належного регулювання вказаного питання, тому наразі не можливо використовувати пластикові картки, як посвідчення», – зазначив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]