Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для підтримки невеликих сільгосппідприємств діє онлайн платформа «Відкритий ринок»

04 травня 2020 року, 16:56

Для підтримки невеликих сільгосппідприємств діє соціальна онлайн платформа – проєкт «Відкритий ринок». Про це повідомили в Асоціації міст України, яка спільно з громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» реалізовує вказаний проєкт.

«Відкритий ринок» має на меті допомогти невеликим сільгосппідприємствам знайти своїх покупців, які своєю чергою отримають можливість придбати якісні свіжі продукти. Це майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її потенційні споживачі зможуть зустрітись без посередників та допомогти один одному.

Як повідомляють в Асоціації міст України, проєкт «Відкритий ринок» – відповідь на виклик епідемії коронавірусу та її наслідків. Багато мешканців села опинились у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м’ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.

Проєкт «Відкритий ринок» не є комерційним, а соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Проєкт – всеукраїнський, у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструвався перший виробник.

Детальніше про проєкт можна дізнатися на сайті Асоціації міст України – https://bit.ly/2SvNHgQ та на сайті платформи – https://rynok.in.ua/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]