Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У щорічній всеукраїнській онлайн-вікторині про ЄС взяли участь понад 60 тисяч школярів і студентів

04 травня 2020 року, 16:56

У щорічній Євровікторині, яка онлайн відбувається шостий рік поспіль, взяли участь понад 60 тисяч школярів і студентів з усієї України. Як розповіли організатори Євровікторини, цей захід має на меті поглиблювати знання молоді про євроінтеграцію, Європейський Союз та відносини з Україною. Проводять його за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Цього року вікторина триватиме до 16 вересня, а остаточні підсумки будуть оголошені у жовтні-листопаді.

Для участі потрібно зареєструватися на сайті проєкту: www.euroquiz.org.ua/euroquiz та відповісти на питання усіх п’яти тематичних блоків: що таке Європейський Союз; українці в ЄС; культура і спорт країн ЄС; життя в ЄС; інновації і розвиток ЄС. У кожному з цих блоків міститься 15-20 запитань. Вікторина розрахована на дві вікові категорії – для підлітків до 14 років та для молоді від 15 років. Відповідно, є різниця у складності запитань.

Переможцями Євровікторини-2020 стануть сто найкращих гравців у кожній категорії, які нададуть відповіді на усі запитання та отримають найвищі бали. Найкращі учасники будуть нагороджені призами від Представництва ЄС в Україні. Кожен учасник може заробити бали за швидкість та успішність проходження тематичного раунду.

У вікторини є навіть своя внутрішня валюта – квізкоін. Чим частіше гравець заходить до вікторини, тим більше квізкоінів може отримати, які згодом будуть обмінюватись на сувеніри.

Детальніше – на сайті проєкту, а також за тел.: 063 786 45 94, [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]