Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для прибирання снігу в столиці залучені понад 4,5 тисячі працівників керуючих компаній та комунальних підприємств

08 лютого 2021 року, 10:33

Для прибирання снігу та обробки територій у столиці залучені 4,6 тисячі працівників керуючих компаній та комунальних підприємств. Працює 211 одиниць техніки на прибудинкових територіях та зелених зонах.

Крім того, 220 представників КП «Київський метрополітен» прибирають сніг біля входів до станцій метро. Проводиться оперативне прибирання території входів до станцій, а також службової інфраструктури для належної роботи підприємства.

Також для очищення зупинок і територій задіяно 95 осіб та 21 одиниця снігоприбиральної техніки КП «Київпастранс». Для попередження обмерзання контактної мережі вночі було організовано рух 25 одиниць тролейбусів і трамваїв.

Нагадаємо, на дорогах столиці працює спецтехніка КК «Київавтодор».

Наголошуємо, відповідальність за прибирання від снігу та ожеледиці несуть усі власники, балансоутримувачі та обслуговуючі організації незалежно від форми власності. За дотриманням порядку в місті слідкують інспектори благоустрою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]