Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 15:00 8 лютого в’їзд великогабаритного транспорту до столиці тимчасово обмежено

08 лютого 2021 року, 10:07

У зв’язку із сильними снігопадами з 15:00 8 лютого в’їзд великогабаритного транспорту до столиці тимчасово обмежено. Про це йдеться у протоколі засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА № 8 від 8 лютого.

Обмеження діятиме до покращення погодних умов. Про зняття обмеження буде повідомлено окремо.

Як повідомили у Департаменті муніципальної безпеки, на 8 в’їздах до Києва  розгорнуто пункти обігріву для водіїв у місцях відстою великогабаритного транспорту. Районні в місті Києві державні адміністрації забезпечують пункти обігріву їжею, чаєм, печивом.

Пункти обігріву розташовані на в’їздах до міста за напрямками: Обухів-Дніпро, Одеса, Бориспіль-Харків, Вишгород-Овруч, Ірпінь-Ковель, Житомир, Кільцева об’їзна дорога (Жулянський шляхопровід), Бровари-Чернігів.

Варто зазначити, що обмеження в’їзду великогабаритного транспорту дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

У зв’язку із цим Департамент муніципальної безпеки звертається до водіїв великогабаритного транспорту із проханням заздалегідь врахувати цю інформацію та формувати свої маршрути в об’їзд Києва.

За можливості не користуватися особистими авто закликають і киян. Також просимо не паркувати свої машини обабіч вулиць, доріг і в заборонених для цього місцях, аби забезпечити безперешкодний проїзд снігоприбиральної техніки. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, евакуюють.

Нагадаємо, що вночі на дорогах столиці працювали 347 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]