Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для ревакцинації мешканці столиці мають звертатися до пунктів щеплень у заклади охорони здоров’я

18 червня 2021 року, 14:04

Мешканці столиці, яких щеплено вакциною COVISHIELD/AstraZeneсa, для ревакцинації мають звернутися до пункту щеплень у заклади охорони здоров’я. У Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15 наразі вакцинують виключно вакциною CoronaVac, тож записуватися для отримання другої дози містянам, які вперше щепилися іншим препаратом, немає сенсу. На цьому наголосили в Департаменті охорони здоров’я.

Як зазначили в Департаменті, є певна кількість людей вакцинованих COVISHIELD або AstraZeneсa, які приходять до МВЦ з метою ревакцинуватися.

Між тим, таким містянам необхідно записатися до вакцинального пункту, відкритому на базі районних Центрів медико-санітарної допомоги. Електронну мапу пунктів щеплень розміщено за посиланням: https://health.kyivcity.gov.ua/content/mappriv.html

Так само необхідно вчинити й тим, хто вакцинувався першою дозою CoronaVac у МВЦ. Для отримання другої, радимо зателефонувати за номером, який вказано у ПАМ’ЯТЦІ, що видається при щепленні, та записатися на процедуру у медзаклад.

Увага! Свідоцтво про вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, може бути підписане лікарем, який надає первинну медичну допомогу і про вибір якого пацієнтом подана відповідна декларація, на підставі відомостей про вакцинацію, що містяться в електронній системі охорони здоров’я (п. 1 постанови Кабінету Міністрів України від 16.06.21 № 611).

Тож отримати його можливо саме в закладі охорони здоров’я, що надає первинну медичну допомогу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]