Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для слухачок Київської академії жіночого лідерства гостьову лекцію провела директорка Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова (+фото)

01 березня 2024 року, 17:05

Для слухачок Київської академії жіночого лідерства гостьову лекцію провела директорка Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Із початком повномасштабної війни жінки взяли на себе нові ролі та ще більше відповідальності. Крім роботи, жінки продовжують піклуватися про свої сім’ї, волонтерити та допомагати тим, хто цього потребує. Сьогодні під час лекції ми обговорили важливі питання людського капіталу, демографічні виклики, повернення наших людей з-за кордону, працевлаштування та гендерні відмінності на ринку праці. Дякую пані Еллі за змістовну лекцію, що не лише надала ґрунтовний аналіз актуальних викликів, а і вмотивувала на зміни», – зазначила Марина Хонда.

До лекції долучились лідерки громадських організацій, депутатки Київради, керівниці структурних підрозділів КМДА та Київради, випускниці Академії.

Довідково.

Київська Академія жіночого лідерства – це проєкт неформальної освіти, заснований у 2020 році спільнотою фахових викладачів, науковців, кар’єрних тренерів, публічних службовців. Мета Академії – розширювати повноваження жінок та лідерство в політичній, економічній, соціальній сферах, процесах розбудови миру та безпеки.

Академія пропонує сертифікатні програми, тренінги, майстер-класи для розвитку управлінського потенціалу, лідерських компетенцій жінок Києва для успішного просування в обраній кар’єрі та збільшення їхнього впливу в політиці:

  • інновації лідерства;
  • основи стратегічного та критичного мислення;
  • медіація та управління конфліктами;
  • кризові комунікації;
  • побудова команд, партнерства, нових соціальних зв’язків;

досягнення гендерної рівності для створення більш справедливого та інклюзивного суспільства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]