Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для зручності киян у столиці працює 65 сервісних центрів, де можна сплатити за всі житлово-комунальні послуги

01 грудня 2017 року, 12:14

 

У столиці працює 65 точок прийому споживачів «Центру комунального сервісу», де кияни можуть сплатити за всі комунальні послуги: електроенергію, централізоване водопостачання, утримання будинків, газопостачання та опалення. Про це повідомляють у комунальному концерні «Центр комунального сервісу».

Для сплати за послуги треба мати з собою тільки банківську картку. Для власників картки киянина від «Ощадбанку» комісія відсутня.

Нагадаємо, що 65 сервісних центрів знаходяться в десяти районах Києва. Адреса найближчого відділення, де можна вирішити всі питання щодо житлово-комунальних послуг, вказана на сайті «Центру комунального сервісу».

Центри ведуть прийом споживачів за концепцію єдиного підходу до оформлення офісного простору, оснащені електронною чергою, комфортними умовами очікування, дитячим куточком та вільним Wі-Fі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]