Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для зручності киян в столиці створено електронну мапу пунктів вакцинації від COVID-19 – Валентина Гінзбург

07 травня 2021 року, 17:43

Для зручності киян в столиці створено електронну мапу пунктів вакцинації від COVID-19. Скористатися нею можна за посиланням

«На мапу нанесені пункти щеплень, в яких вакцинують від COVID-19. Це місця, де можна щепитися. Та при цьому необхідно пам’ятати, хто саме наразі має право вакцинуватися», – розповіла директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

За вимогами дорожньої карти МОЗ України починаючи з 28 квітня 2021 року розпочато масову вакцинацію осіб 65+. Також триває вакцинація тих, хто увійшов до І та ІІ етапів щеплення. Це медичні працівники (лікарі, середній та молодший медичний персонал), які працюють в закладах охорони здоров’я де надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу COVID-19; працівники мобільних бригад з вакцинації; всі працівники лабораторій, які проводять лабораторні дослідження на коронавірусну хворобу COVID-19; працівники екстреної медичної допомоги, включаючи водіїв; медичні працівники первинного рівня надання допомоги; працівники інших закладів охорони здоров’я, які не надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу COVID-19, незалежно від підпорядкування; соціальні працівники та інші працівники соціальної сфери; працівники системи громадського здоров’я; люди віком 80+; утриманці та співробітники геріатричних пансіонатів.

«Раджу всім, хто входить до цільових груп звернутися щодо питань вакцинації до лікаря, з яким підписано декларацію. Ця порада стосується і тих киян, батьки яких старші за 65 років – попіклуйтеся про них! І традиційний заклик – не розслабляємося на свята, коли йдеться про безпеку! Дотримуємося всіх протиепідемічних заходів! Пам’ятаємо, що COVID не пробачає нам необачливості та недбалості», – наголосила Валентина Гінзбург.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]