Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний відвідав у лікарні пораненого співробітника «Муніципальної охорони»

20 серпня 2019 року, 17:07

За інформацією медиків, стан ушкодженого ока постраждалого співробітника КП «Муніципальна охорона» залишається тяжким, однак загальний стан – задовільний. Про це розповів керівник апарата КМДА Дмитро Загуменний.

«Я вдячний лікарям, які зробили все необхідне, аби зберегти зір охоронцю. Висококваліфіковані медики провели низку обстежень та здійснили діагностику кісток орбіти та очного яблука. Ми ж у свою чергу контролюємо, аби постраждалий отримував необхідне медичне забезпечення й надалі», – зазначив Дмитро Загуменний під час візиту в Олександрівську клінічну лікарню, де наразі перебуває один із постраждалих муніципальних охоронців.

За його словами, ще двоє поранених співробітників підприємства також отримали необхідну медичну допомогу та наразі перебувають у задовільному стані.

Нагадаємо, напад на «муніципалів» стався в ніч на 20 серпня під час планового обходу території Голосіївського парку співробітників комунального підприємства, які забезпечували правопорядок.

За даним фактом слідчими Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]