Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 5 листопада триватиме конкурс статей для Вікіпедії про культурну спадщину і видатних постатей України

19 жовтня 2021 року, 15:49

До 5 листопада триває всеукраїнський конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті». Його організатори – ГО «Вікімедіа Україна» та БФ «Бібліотечна країна» – запрошують долучитися до конкурсу з наповнення україномовного розділу Вікіпедії: поділитися гордістю рідного краю з усією країною та покращити найбільшу електронну енциклопедію.

Конкурс триватиме для бібліотекарів та бібліотекарок, проте взяти участь у ньому можуть усі охочі. Для участі та отримання новин конкурсу передбачена реєстрація за посиланням.

Такий конкурс «Вікімедіа Україна» проводить уже вдруге. У межах конкурсу 2018 року бібліотекарі та користувачі із 45 бібліотек з усієї України створили та доповнили майже 300 статей.

Щоб долучитися до конкурсу цього року, потрібно зареєструватися у Вікіпедії і створити чи суттєво поліпшити принаймні одну статтю протягом конкурсного періоду згідно з правилами Вікіпедії. Переможці зможуть виграти цінні призи та сувеніри для себе і своєї бібліотеки, а всі активні учасники й учасниці – пам’ятні сувеніри і сертифікати про участь. Організатори нагородять авторів і авторок найкращих статей, а також найбільшого якісного внеску.

Детальні умови та покрокова інструкція участі – на сторінці акції у Вікіпедії. Надіслати запитання і пропозиції можна на електронну адресу: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]