Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До будівництва медичного центру на вул. Алли Горської залучать інвестора

18 липня 2023 року, 16:55

До будівництва медичного центру на вул. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі планують залучити інвестора. Згідно з розпорядженням Київського міського голови № 604 від 12 липня 2023 року, буде оголошено інвестиційний конкурс. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Раніше депутати Київради ухвалили рішення щодо вирішення майнових питань. Це фактично дає дозвіл на знесення за рахунок залученого через конкурс інвестора застарілих будівель нефункціонуючого з 2015 року протитуберкульозного диспансеру на вул. Алли Горської, 6. Орієнтовна загальна площа об’єктів становить 1 153 кв. м.

Як зазначають у Департаменті, знесення об’єктів комунальної власності територіальної громади Києва відбуватиметься виключно після визначення переможця інвестиційного конкурсу, укладення договору та компенсації вартості комунального майна інвестором.

Замовником будівництва визначено КНП «Київський фтизіопульмонологічний центр». Передінвестиційні роботи, зокрема розробку та погодження техніко-економічних показників і можливих передпроєктних пропозицій за об’єктом інвестування здійснюватиме КП «Київське інвестиційне агентство». Умови конкурсу підготує Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Постійно діюча комісія із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції та реставрації об’єктів міської інфраструктури проведе інвестиційний конкурс.

Реалізація проєкту дозволить покращити якість надання громадянам медичних послуг, зокрема із застосуванням новітніх технологій у медичній галузі, створити нові робочі місця, а також залучити інвестиційні ресурси в економіку міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]