Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Києва муніципальна книгарня пропонує суттєві знижки і розіграш фірмового київського варення

27 травня 2021 року, 11:56

Єдина у столиці муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує киян скористатись суттєвою знижкою до Дня Києва. На весь асортимент книг про місто діє знижка 30%. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Міський магазин».

Участь в акції беруть видання, присвячені історії, архітектурі, відомим людям, які пов’язали життя із Києвом.

Книгарня «Сяйво книги» приготувала для гостей ще один сюрприз. Усі, хто придбає книги за акцією, автоматично стають учасниками розіграшу традиційного смаколику – київського сухого варення. Ця фірмова страва, що готується без сиропу, була популярна у столиці ще у 19 столітті.

Знижки на книги діють до Дня Києва, який відзначають 30 травня. А переможця буде визначено 31 травня рандомно.

Додатково на весь асортимент книгарні для власників «Картки киянина» постійно діє знижка 20%, якою можна скористатись не лише до 30 травня.

Київська муніципальна книгарня «Сяйво книги», якій цього року виповнюється 77 років, чекає за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]