Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Києва у столиці відбудеться міжнародна театральна прем’єра вистави «Ми, Європа, Бенкет народів»

23 травня 2024 року, 10:56

25 та 26 травня в Києві пройде прем’єрний показ вистави «Ми, Європа, Бенкет народів». Про це повідомив Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень.

В основу вистави лягло однойменне есе Лорана Годе – французького письменника, драматурга, лауреата Європейської книжкової та  Гонкурівської премій.

Есе адаптували для театральної постановки у співпраці з відомим французьким режисером Роланом Озе. Переклад українською здійснив Іван Рябчій, лауреат премії імені Максима Рильського.

Прем’єри відбудуться в Києві та Парижі. Також плануються покази у Страсбурзі та інших французьких містах. 

Проєкт створений компанією «Roland Auzet» у колаборації з Київським міським центром народної творчості та культурологічних досліджень, народним студентським театром «Вавилон» Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, компаніями ACTOPUS та «Кампус Кондорсе», за підтримки мерії Парижа та Посольства України у Французькій Республіці. 

Прем’єра в Києві пройде 25 та 26 травня о 18:00 у Центрі художньої та технічної творчості «Печерськ» за адресою: вул. Князів Острозьких, 3. Вхід вільний.

Афіша вистави "Ми, Європа, Бенкет народів" з інформацією про час і місце проведення із зазначенням організаторів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]