Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Незалежності Віталій Кличко провів телеекскурсію оновленими маршрутами столиці

24 серпня 2018 року, 11:34

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі святкового марафону до Дня Незалежності на телеканалі «Україна» провів екскурсію оновленими туристичними маршрутами столиці.

Разом із ведучою Віталій Кличко пройшовся оновленими сходами з Пейзажної алеї до Подолу та частиною нового маршруту, який в майбутньому з’єднає Пейзажну алею з Аркою дружби народів.

«Ніхто не піде в парк, якщо він нагадуватиме сміттєзвалище. Зелені зони мають виглядати так, щоб у них з комфортом відпочивали і кияни, і туристи. Як ця, наприклад. Кожен гість, який приїжджає до нас, має їхати з Києва з бажанням повернутися сюди разом зі своїми друзями. Ми сьогодні ремонтуємо, робимо привабливими ключові локації міста – ті, які відвідує багато людей», – зазначив мер столиці.

Він згадав, що підлітком працював екскурсоводом у столиці. Тому добре знає історію міста та історичні місця Києва.

«Це допомагає мені і зараз. Усім гостям, своїм друзям, які відвідують Київ, я розповідаю про історію нашого чудового міста», – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у червні цього року у столиці відкрили оновлені сходи з Пейзажної алеї до урочища Гончарі-Кожум’яки та частину туристичного маршруту від сходів до Андріївського узвозу і Алеї художників. У майбутньому новий туристичний маршрут завершуватиметься біля Арки дружби народів – після реконструкції другої черги парку «Володимирська гірка» та зведення пішохідного мосту між гіркою та Аркою дружби народів. Міст планують відкрити до літа наступного року.

Також Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності. «Хочу привітати кожного українця з Днем Незалежності! Та побажати здоров‘я, наснаги, успіху. Наше завдання – не чекати, а робити все для того, аби змінювати світ навколо себе. І робити Україну такою, щоб ми пишалися нашою державою!» – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]