Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності: «Вірте в себе! Вірте в Україну!» (+відео)

24 серпня 2018 року, 7:39

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності. Відеопривітання він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Що для мене жити в незалежній країні? Жити і працювати в місті, яке ти любиш. Прокинутися вранці з думками про те, як багато ще потрібно зробити. Нам, усім разом. Крок за кроком облаштовувати свій район, свою вулицю, своє місто. Будувати країну, в якій ми мріємо жити», – зазначив Віталій Кличко.

Він наголосив, що цінувати насправді важливі речі люди починають, коли є загроза їх втратити.

«Україні випали великі випробування. Вже 4 роки ми відзначаємо День Незалежності відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність своєї країни. Гинуть наші найкращі патріоти. Україна доводить, що вона незалежна і гідна будувати своє майбутнє. І створюємо його ми. Ті, хто любить свою країну, хто не опускає рук і налаштований на перемогу! Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!» – привітав українців Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]