Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко висловив співчуття у звʼязку зі смертю Ніни Матвієнко: Золотий голос України. Лагідний і разом з тим такий пронизуючий

08 жовтня 2023 року, 14:14

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття у звʼязку зі смертю Народної артистки України та Почесного громадянина міста Києва Ніни Матвієнко. Віталій Кличко підкреслив, що Ніна Митрофанівна багато зробила для популяризації української культури. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Не стало Ніни Матвієнко, за два дні до її 76-річчя… Золотий голос України. Лагідний і разом з тим такий пронизуючий. Ніна Митрофанівна багато робила для популяризації українського — співом, участю в фільмах, віршами, світовими гастролями, які знайомили світ з українськими піснями та самобутністю нашої культури», – зазначив мер Києва.

«Памʼятаю, як у 2016 році у сесійній залі Київради, після отримання звання «Почесний громадянин Києва», Ніна Митрофанівна заспівала пісню Квітки Цісик «Де ти тепер»… Від початку повномасштабної війни Ніна Матвієнко брала участь в благодійних акціях, концертах, де збирали кошти нашим захисникам. Тепер вона назавжди з нами у своїх піснях. Світла памʼять світлій людині!..» – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]