Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Міжнародного Дня туристичних гідів КМДА відзначило представників туристичної сфери

22 лютого 2022 року, 18:03

Сьогодні до Міжнародного Дня туристичних гідів Управління туризму та промоцій КМДА відзначило представників туристичної сфери.

Зокрема, відзначили екскурсійні відділи Музею історії міста Києва, Національного музею історії України у Другій світовій війні, Літературно-меморіального музею М. Булгакова, Національного музейного комплексу Героїв Небесної Сотні «Музей Революції Гідності», а також тренерів Всеукраїнської асоціації гідів Вячеслава Арещенка, Наталю Лихицьку, Ольгу Шамрай та Тетяна Гаврилову пам’ятними сертифікатами за їхній внесок у розвиток туристичної сфери столиці.

Очільниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова звернула увагу на важливість роботи туристичних гідів для формування привабливості міста Києва як туристичної дестинації та висловила подяку фахівцям, які зустрічають туристів та відкривають столицю гостям з усього світу.

Вона нагадала, що фаховість гіда є частиною туристичного продукту, від його компетентності залежить якість туристичної послуги, а вона впливає на інформаційну та емоційну задоволеність туриста. Практика довела, що туроператори, які співпрацюють з гідами на партнерських засадах, є більш конкурентоспроможними.

Нагадаємо, 21 лютого відзначають Міжнародний День туристичних гідів. World Federation of Tourist Guide Associations (WFTGA) визначила 2022 рік роком перезавантаження туризму та особливої ролі туристичних гідів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]