Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги представників засобів масової інформації! Тимчасово змінено адресу електронної скриньки для отримання запитів

18 січня 2017 року, 13:00

Шановні колеги, повідомляємо вам, що з технічних причин тимчасово змінено адресу електронної скриньки для отримання запитів від ЗМІ. Просимо надсилати ваші листи до управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА на адресу: [email protected].

Також тимчасово відсутній доступ до Системи обліку публічної інформації Київської міської державної адміністрації та призупинено розсилку новин від КМДА.

Разом з тим, електронна адреса для отримання запитів на публічну інформацію залишається незмінною: [email protected], а новини від міської влади розміщуються на офіційному інтернет-порталі КМДА та сторінці у соціальній мережі Facebook.  

У разі виникнення будь-яких питань – телефонуйте до відділу інформаційного забезпечення та комунікації управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації: 202-74-61, 202-74-48, 202-76-24.

Про відновлення роботи електронної скриньки на сервері kievcity.gov.ua, а також інших сервісів повідомимо додатково.

Перепрошуємо за тимчасові незручності. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]