Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Всесвітнього дня боротьби із туберкульозом пройде онлайн квест

22 березня 2021 року, 17:26

24 березня 2021 року, у Всесвітній день боротьби із туберкульозом, Київський міський центр соціальних служб разом із партнерськими організаціями проводить віртуальний квест «Знання=Захист=Здоров’я!».

Учасники дізнаються важливі факти про туберкульоз, механізми його передачі та про основні міфи, пов’язані із цією хворобою.

Заявку на реєстрацію можна лишити до 24:00 23 березня за посиланням: http://kvest-tuberkulyoz.tilda.ws/.

Отримувати новини та підтримку щодо участі можна у Telegram-каналі kyiv_social_informs.

 Результати квесту будуть оголошені 24 березня – найуспішніші учасники отримають спеціальні призи. 

Організатори заходу: Київський міський центр соціальних служб, Київський міський центр громадського здоров’я, БО «TBpeople Ukraine», МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я».

Для довідки.

Інфікування туберкульозом та захворювання на туберкульоз – не тотожні поняття. Носіями інфекції є більшість людей, але тільки за умови зниження імунітету – через різні захворювання, погане харчування, зловживання алкоголем або наркотичними речовинами – збудники туберкульозу активізуються, виникає захворювання.

Для консультацій телефонуйте цілодобово на безкоштовні лінії: 0-800-50-30-80 – Всеукраїнська гаряча лінія з питань туберкульозу. У Києві працює цілодобова консультативно-інформаційна служба «Здоров’я – порада лікаря за телефоном 15-83» (безкоштовно зі стаціонарних телефонів Києва) та з мобільних телефонів (044) 2350101, де можна отримати консультації та поради лікарів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]