Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Рекордна кількість освітян з усієї країни взяла участь у столичному фестивалі Kyiv EdFest

22 березня 2021 року, 16:50

У Києві стартував щорічний освітній фестиваль управлінської майстерності Kyiv EdFest, що триватиме до 27 березня в онлайн-форматі. Цього року в заході взяла участь рекордна кількість освітян з усієї країни – 867 педагогів. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Поки школярі відпочивають на канікулах, освітяни беруть участь у щорічному традиційному фестивалі управлінської майстерності Kyiv EdFest. За попереднім опитуванням, столичних педагогів найбільше цікавить психологія, медіаграмотність, лідерство та діджитал в освіті. Організатори підготували 52 онлайн-заходи з кращими фаховими спікерами та зробили особливий акцент на обрані теми», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, лише за першу добу надійшло 450 заявок на участь у фестивалі. Учасниками стали вихователі, вчителі, керівники гуртків, майстри, викладачі, психологи та управлінці – освітяни, які прагнуть постійного розвитку.

«У рамках фестивалю передбачено і проведення прямого ефіру з директором Департаменту освіти і науки Києва – Оленою Фіданян. Відповіді на найактуальніші освітні питання столиці зможуть отримати усі охочі: батьки, учні, студенти, вчителі, громадські активісти, управлінці та журналісти», – додав Валентин Мондриївський.

Прямий ефір «Година запитань до директора Департаменту освіти і науки Києва» відбудеться 23 березня, об 11:00 на сторінці Facebook та на Telegram-каналі. Залишити свої питання можна за посиланням: http://bit.ly/3tr5g1K.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]