Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники з ночі продовжують очищати та обробляти протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости і шляхопроводи

28 січня 2021 року, 8:11

Ще до початку снігопаду дорожники попередньо обробили столичні вулиці протиожеледними засобами. А техніка чергувала на вихідних позиціях у місті. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Опади розпочались не одночасно. Так, ще близько 21:30 сніг розпочався в Дарницькому районі. А вже ближче до 23:00 сніг накрив весь Київ.

Першочергово автодорівці очищають й обробляють протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости і шляхопроводи, вулиці із бруківкою. Особливу увагу приділяють тротуарам, зупинкам громадського транспорту й сходам.

Наразі працює 359 одиниць спецтехніки. Також продовжують роботу 236 працівників у складі 37 бригад із ручного прибирання.

Снігопад триває. Тож дороги й тротуари очищають повторно.

КК «Київавтодор» просить водіїв бути обачними на дорозі й не залишати авто на тротуарах, узбіччях й крайніх смугах доріг.

Очищення та обробка протиожеледними засобами вулиць столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]