Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники завершили влаштування паркувальних кишень на вул. Генерала Алмазова, аналогічні роботи розпочаті на вул. Івана Мазепи

04 вересня 2018 року, 11:10

На вул. Генерала Алмазова дорожники завершили влаштування паркувальних кишень, аналогічні роботи вже розпочаті на вул. Івана Мазепи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Паркування автомобільного транспорту обабіч доріг створює незручності всім учасникам дорожнього руху – і водіям, і пішоходам. Особливо гостро ця проблема торкається центральної частини столиці з великою кількістю автомобільного транспорту та інтенсивним трафіком.

Один із дієвих варіантів покращення ситуації – це влаштування паркувальних кишень. Улітку перші такі місця для паркування в якості експерименту були влаштовані на вул. Богдана Хмельницького та вул. Парково-Сирецькій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]