Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ДСНС: Інформація про влучення снарядів у пункт захоронення радіоактивних відходів київської філії «Об‘єднання Радон» не відповідає дійсності

27 лютого 2022 року, 10:57

Інформація про влучення снарядів у пункт захоронення радіоактивних відходів київської філії «Об‘єднання Радон» не відповідає дійсності. Про це повідомляє ДСНС України.

Рятувальники Київського гарнізону та фахівці ДСНС виїхали на місце події для розвідки та вимірювання радіаційного фону повітря.

На місці було встановлено, що внаслідок обстрілів, невідомий об’єкт влучив поруч з підприємством та не потрапив у важливі об‘єкти.

У ДСП «Об’єднання Радон» запевняють, що виходу радіонуклідів не відбулося, радіаційний фон в нормі, поверхневого забруднення немає.

Також на місці працювала дослідно-випробувальна лабораторія Головного управління, яка підтвердила, що загрози для населення немає.

Нагадаємо, що станом на ранок на лівому березі зафіксовано показник радіаційного фону 0,14 - 0,16 мкЗв/ годину при нормі 0,26 мкЗв/год.

Зберігайте спокій та довіряйте лише офіційним джерелам інформації.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]