Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці автотранспортного підприємства КМДА відремонтували авто військових, які щойно повернулися з передової

26 березня 2024 року, 17:09

Фахівці комунального підприємства «АТП КМДА» відремонтували та здійснили технічне обслуговування трьох транспортних засобів, які щойно повернулися з передової. Ще дві автівки військових наразі в ремонті. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Ми продовжуємо допомагати нашим Захисникам. Наразі віддаємо військовим три відремонтованих автомобілі, які вже найближчим часом відправляться на фронт. Фахівці «АТП КМДА» відремонтували ходову частину автомобілей, провели необхідні зварювальні, малярні роботи та технічне обслуговування. Місто всі можливі ресурси направляє для того, щоб допомагати військовим якомога швидше перемогти ворога. Дякую працівникам комунального підприємства, які відновлюють пошкоджені транспортні засоби, що так необхідні військовим на фронті», – зазначив він.

Також Дмитро Загуменний передав підрозділу десантно-штурмових військ fpv-дрони.

«Автомобілі на фронті – це першочергові засоби, які доставляють особовий склад до безпосередньої точки виконання бойових завдань. І за їхньої відсутності, на жаль, неможливо виконати належним чином те чи інше бойове завдання. Вдячні Київській міській державній адміністрації за допомогу з ремонтом та переобладнанням автівок. Адже справні транспортні засоби дозволяють нам успішно виконувати бойові завдання на лінії фронту», – сказав боєць військової частини десантно-штурмових військ із позивним «Юрист», до якої зокрема передали відремонтовані автомобілі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]