Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ розпочав активну підготовку до зими: планується реконструювати 55 км найбільш аварійних теплових мереж

25 квітня 2024 року, 13:31

У Києві розпочали активну підготовку теплоенергетичного господарства до наступного опалювального сезону. Попри обмежені фінансові ресурси й логістичні ускладнення у столиці не припиняють реконструкцію найбільш зношених теплових мереж. Цього року комунальне підприємство «Київтеплоенерго» планує замінити 55 км аварійних трубопроводів. Про це сьогодні під час пресбрифінгу щодо підготовки міста до наступного опалювального сезону заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Він повідомив, що навіть в умовах воєнного стану Київ продовжує комплексну заміну теплових мереж, зокрема великого діаметру.

«Ремонт об’єктів критичної інфраструктури – це один з елементів зміцнення обороноздатності столиці. Нагадаю, минулого року ми замінили 40 км гостро аварійних мереж, а цього року плануємо реконструювати 55 км. Це трубопроводи, де стались численні аварійні ситуації в опалювальний період», – сказав заступник голови КМДА.

Планується замінити магістральні тепломережі на вул. Набережно-Хрещатицькій і просп. Любомира Гузара та розподільчі мережі до будинків на вулицях Ніжинській, Гарматній, Борщагівській, Братів Малакових, Володимира Сальського, Левандовській, Хорива тощо.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]