Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці «Київтеплоенерго» замінили аварійну ділянку магістрального трубопроводу на Микільській Борщагівці (+фото)

25 липня 2023 року, 14:44

Фахівці «Київтеплоенерго» замінили аварійну ділянку магістрального трубопроводу на бульварі Жуля Верна, що на Микільській Борщагівці. Ремонтна бригада замінила 100 метрів пошкодженого трубопроводу між двома теплокамерами. Замість старої – проклали нову сталеву трубу з гідро- та теплоізоляцією. Про це повідомляють у КП «Київтеплоенерго».

На ділянці, де зараз ведуться ремонтні роботи, за останній рік зафіксували два пошкодження. Ця тепломережа була введена в експлуатацію в 1993 році і за 30 років постійної експлуатації вичерпала свій ресурс.

Як зазначають у «Київтеплоенерго», фахівці підприємства готують до зими магістральну тепломережу великого діаметру – 800 мм. Вона транспортує тепло житловому масиву Микільська Борщагівка, де розташовані 65 багатоповерхових житлових будинків, 14 відомств та 5 дитячих садків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]