Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці КП «Плесо» ліквідовують забруднення на озері Богатирське: у водоймищі зафіксовано скид нафтопродуктів

16 березня 2024 року, 12:26

Вночі, 16 березня, на озері Богатирське в Оболонському районі  зафіксували скид нафтопродуктів. Відповідне повідомлення отримали фахівці КП «Плесо» від представників Головного управління Національної поліції у місті Києві. На місце одразу прибули інспектори та працівники лабораторії підприємства, щоб встановити факт скиду, визначити його обсяги та характеристики. Про це повідомляє КП «Плесо».

Щоб не допустити подальше поширення нафтопродуктів, фахівці КП «Плесо» встановили загорожу бонів та застосували сорбент «Еколан-М» – спеціальний засіб, призначений для очищення ґрунтів та природних водойм від нафтопродуктів. Наразі працівники поступово збільшують обсяг використовуваного сорбенту. Стан озера продовжують моніторити фахівці КП «Плесо».

Факт забруднення озера Богатирське розслідують правоохоронні органи, тривають заходи зі збору усієї необхідної інформації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]