Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Факультет журналістики Університету Грінченка запрошує 10 червня в гості майбутніх бакалаврів

06 червня 2023 року, 16:24

10 червня на 11:00 Факультет журналістики Університету Грінченка запрошує майбутніх бакалаврів на День відкритих дверей.

На вступників чекає екскурсія навчальним корпусом № 1 Університету і презентація освітніх програм спеціальності 061 Журналістика, де можна дізнатись  про особливості кожної із них, поставити запитання та отримати відповіді щодо вступу 2023 року.

Під час екскурсії абітурієнти та гості відвідають центри компетенцій: навчальну лабораторію радіомовлення, навчально-виробничу майстерню тележурналістики, центр мультимедійних технологій.

День відкритих дверей пройде у змішаному форматі:

  • офлайн для киян та гостей столиці (Київ, ст. м. «Мінська», вул. Левка Лук’яненка, 13-Б);
  • онлайн для мешканців міст і сіл України (на платформі ZOOM).

Обрати формат можна під час реєстрації за формою.

Перелік необхідних документів для вступу – за посиланням.

Електронна пошта для консультацій щодо вступу: [email protected]

Додатково.

Факультет журналістики здійснює практико-орієнтоване навчання за бакалаврськими освітніми програмами «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Міжнародна журналістика», «Видавнича справа та редагування»,  «Журналістика».

Реалізації можливостей здобувачів освіти сприятиме членство Факультету журналістики у двох міжнародних асоціаціях – в Європейській асоціації комунікативних досліджень та освіти (European Communication Research and Education Association) та Європейській асоціації підготовки журналістів (European Journalism Training Association).

Усі бакалаврські програми Факультету журналістики Університету Грінченка пройшли акредитацію у Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]