Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Факультет журналістики Університету Грінченка запрошує на нову магістерську програму «Міжнародні медіа та цифрові комунікації»

25 травня 2023 року, 15:54

Нову магістерську освітньо-професійну програму «Міжнародні медіа та цифрові комунікації» зі спеціальності 061 «Журналістика» затверджено рішенням Вченої ради Київського університету імені Бориса Грінченка.

Як зазначає Університет, цьому рішенню передувала плідна співпраця науково-педагогічного складу кафедри міжнародної журналістики, фахівців-практиків, роботодавців і студентів.

Опанувавши сучасні дисципліни, випускники стануть конкурентоздатними фахівцями з високим рівнем професійної компетентності, соціальної відповідальності у сфері міжнародних медіа та цифрових комунікацій і з навичками майбутнього.

Із-поміж трендових дисциплін майбутні магістри вивчатимуть:

  • глобальний медіапростір у цифрову епоху;
  • державні стратегічні медіакомунікації;
  • медіакультуру у глобалізованому світі;
  • управління медіапроєктами.

Випускники матимуть різні можливості працевлаштування:

  • у міжнародних редакціях;
  • у сфері стратегічних медіакомунікацій;
  • у системі державного іншомовлення.

Реалізації можливостей здобувачів освіти магістерської програми «Міжнародні медіа та цифрові комунікації» сприятиме членство Факультету журналістики у двох міжнародних асоціаціях – у Європейській асоціації комунікативних досліджень та освіти (European Communication Research and Education Association) та Європейській асоціації підготовки журналістів (European Journalism Training Association).

На Факультеті журналістики Університету Грінченка також здійснюється навчання за магістерськими програмами: «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Журналістика», «Медіакомунікації», «Контент-продюсування цифрових медіапроєктів» (зі спеціальності 061 «Журналістика»).

Перелік необхідних документів для вступу – за посиланням: https://bit.ly/45fUaAn.

Електронна пошта для консультацій: [email protected]

Детальніша інформація – на сайті Факультету журналістики: https://bit.ly/41RJp4g.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]